Kiadó rendelők Budán

mediátorok |  pszichológusok | terapeuták | pszichiáterek | coachok | trénerek | céges tárgyalások részére

Komjádi Mentál Stúdió

Üdvözöljük honlapunkon, ahol kiadó rendelőket, coaching szobákat és tárgyalókat kínálunk bérlésre Budapesten. Célunk, hogy megfelelő helyszínt biztosítsunk pszichológusoknak, coachoknak, mediátoroknak, és mindenki számára, aki szeretné egy biztonságos, csendes és barátságos környezetben fogadni ügyfeleit.

Kiadó rendelőink a legjobb választások pszichológusoknak, akik egy professzionális, intim és nyugodt helyet keresnek terápiás üléseikhez. Minden rendelőnk jól felszerelt és kényelmes bútorokkal berendezett, hogy Ön és ügyfelei maximális kényelmet és biztonságot érezhessenek.

Kiadó coaching szobáink kiváló választások coachok, mediátorok és trénerek számára, akik egy privát és inspiráló környezetben szeretnék fogadni ügyfeleiket. A coaching szobáink magában foglalják a modern technológiát, így lehetőség van prezentációk, online megbeszélések, videókonferenciák és egyéb interaktív tevékenységek lebonyolítására.

Ha tárgyalóra van szüksége – akár tárgyaló bérlés 1 órára -, bátran ajánljuk bérbevételre tárgyalónkat, amely alkalmas kisebb és nagyobb csoportok számára egyaránt. Tárgyalónk korszerű felszereléssel és modern bútorokkal rendelkeznek, hogy minden ülés zavartalanul és hatékonyan teljen.

Végül, ha egy órára van szüksége tárgyalóra, azonban nem szeretne hosszú távú szerződést kötni, ajánljuk bérlésre tárgyalónkat óránkénti díjazással. Az óradíj tartalmazza a tárgyaló használatát, valamint a modern felszerelés használatát is.

Reméljük, hogy weboldalunkon megtalálta a megfelelő bérelhető helyszínt, és hamarosan találkozunk az Ön rendezvényén vagy ülésein. Ha kérdése van, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra!

Rendelő
Parvus szoba

2 fő

Emeleten helyezkedik el a 10 m²-es szoba, mely alkalmas pszichológusoknak, pszichiátereknek, valamint az egy klienssel foglalkozó szakemberek számára.

Medius szoba

2-4 fő

Emeleten helyezkedik el a 12 m²-es szoba, mely alkalmas család- és párterápia, mediálás vagy éppen coaching végzésére. Rendelkezésre áll flipchart, nyomtató vagy igény szerint laptop.

Magnus szoba

10-12 fő

Földszinten helyezkedik el a 25 m²-es szoba, mely alkalmas mediálásra, tárgyalásokra, képzésekre vagy éppen csoport terápia megtartására is egyaránt. Rendelkezésre áll flipchart, kivetítésre alkalmas okos tv, továbbá nyomtató vagy igény szerint laptop.

Konyha

Az emeleten található a teakonyha, mely mikróval, tea forralóval és az elmaradhatatlan kávé főzővel, továbbá bögrék, poharak, és különböző méretű tányérokkal van felszerelve.

Dolgozósarok

Az emeleten kialakítottunk egy dolgozó sarkot, ahol nyomatási lehetőséggel, kitűnő szélessávú internet elérhetőséggel könnyítjük meg a munkát. Rendelkezésre állnak továbbá a saját eszközeik tárolására alkalmas, mágnes kártyával zárható szekrények.

Rólunk Mondták

Bemutatjuk a budai Komjádi Mentál Stúdióban található
bérelhető rendelőket / tárgyalókat

Budapest egy nagyszerű város, tele élettel és lehetőséggel. A város szívében, Budán a Komjádi uszoda tőszomszédságában találhatóak a kiadó rendelők, melyet jelenleg is számos terapeuta, mediátor és cég használ terápiákhoz, mediációkhoz és tárgyalásokhoz.

A hangulatos és hangszigetelt kiadó rendelők csendes környezetben találhatóak, teljesen felszereltek, így a lehető legjobb környezetet nyújtják a terapeutáknak és a hozzájuk fordulóknak. Az ingatlanban található kiadó rendelők nyugodt és biztonságos környezetet biztosítanak az ott dolgozó szakemberek munkájához. A kiadó tárgyalók kialakítása és felszereltsége több funkció betöltésére alkalmas, így egyaránt igénybe vehetik terapeuták, pszichológusok, mediátorok és coachok is. A kiadó rendelők hangszigeteltek és az ingatlanon belül az összes helyiségben, így minden kiadó rendelőben széles sávszélességű és megbízható minőségű internet elérhetőség biztosított, mely lehetőséget nyújt online ülések, tréningek vagy tárgyalások megtartására. A kényelem érdekében kávézási és teázási lehetőség is kialakításra került, valamint rendelkezésre áll teakonyha is mikrohullámú sütővel.

A földszinti szoba kialakítása és professzionális berendezése alkalmas csoportszobának vagy tárgyalónak, így egyaránt lehetőséget teremt terápiás szakemberek és cégek számára szolgáltatásaik megtartására és munkájuk elvégzésére. Többek között alkalmas képzések, tárgyalások, megbeszélések vagy akár videokonferenciáikat lefolytatására. A földszinti helyiség felszereltsége biztosítja az ehhez szükséges igényeket, úgymint 65” okos Tv a kivetítéshez, a flipchart és a kiváló minőségű internet.

A tárgyaló bérlés 1 órára is igénybe vehető, ami ideális lehet olyan terapeuták vagy mediátorok számára, akiknek csupán néhány órára van szükségük szolgáltatásaikhoz.

A rendelő bérlés, illetve a kiadó helyiségek bérlése ideális lehet olyan cégek számára is, akik diszkrét tárgyalókat szeretnének bérelni a céges megbeszéléseikhez időszakosan vagy egy előre lefoglalt ütemezés keretén belül.

Összefoglalva, a Budán található kiadó rendelő bérlés / kiadó tárgyaló bérlés ideális lehet olyan szakemberek számára, akik nyugodt és professzionális környezetet keresnek szolgáltatásaikhoz, munkájukhoz.

Amennyiben ön ilyen rendelő / tárgyaló bérlésében gondolkodik akár rövid akár hosszútávon, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon található elérhetőségeink bármelyikén, vagy ha foglalni szeretne úgy azt megteheti az erre a célra létrehozott naptáron keresztül.