Székely Petra

pszichológus, coach, sport coach és képzésben lévő komplex integratív terapeuta

Székely Petra vagyok, pszichológus, coach, sport coach és képzésben lévő komplex integratív terapeuta. Magánrendelésemen pszichológiai tanácsadást és konzultációt nyújtok felnőttek számára. Sokunk életében előfordulhatnak olyan időszakok, amikor nehézségekkel kell szembe néznünk. Amennyiben a nehézségekkel egymagunk már nem tudunk megküzdeni, nyugodtan kérhetünk segítséget, fordulhatunk szakemberhez. Hiszek abban, hogy a nehézségeink ajándékok is lehetnek. Kríziseinkből, traumáinkból és elakadásainkból van menekvés, és van lehetőségünk belőlük építkezni egy jobb és hitelesebb élet reményében.

 

„Az életben nem kell mindig jól járni! Aki azt a belső kényszert el tudja engedni, hogy neki minden helyzetből győztesen és nyertesen kell kikerülnie, annak nagy lesz a belső szabadsága. Ez a hiteles élet titka!” Mérei Ferenc
A közös munka sikerességét elsősorban a bizalomra épülő kapcsolat határozza meg segítő és kliense között, ezért fontosnak tartom a bizalom kiépítését, hogy a közös munkánk során együtt, vállvetve találjuk meg a nehézségek okait.

 

A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem Interperszonális és Interkulturális Pszichológia Specializáción, így az emberek közötti kapcsolatok álltak a tanulmányaim középpontjában. A pszichológia emberközpontúsága mellett a coach szemlélete megadta a feladatfókuszú és probléma megoldó megközelítést.
  • pszichológiai tanácsadás és konzultáció
  • élethelyzeti krízis
  • stresszoldás
  • konfliktuskezelés
  • kiégés
  • elakadást élünk meg magánéletünkben, karrierünkben, kapcsolatainkban
  • fejlődési vágy, önbizalmunk építése, önismeretünk elmélyítése
  • sport coach
Sport coach:  Sport coachként segítő beszélgetést nyújtok, mentális edzőként állok amatőr vagy profi sportolók mellett. Pszichológusként az egyéni lelki egészséget tartom szem előtt és abban segítek, hogy kiegyensúlyozott, szeretetteljes, szabad, önmagunk által megbecsült, hiteles életet élhessünk.
Érdeklődését várom minden olyan verseny-és hobbisportolónak, sportszülőnek és edzőnek, akiknek segítségre és támogatásra van szüksége az egészségesebb mentális egyensúly eléréséhez.

 

Elérhetőségeim:

 

Székely Petra